Design en creatie

De creatieve kracht van Leowebsmith.

Uw website vertegenwoordigt uw bedrijf. Het is hierom belangrijk dat uw website uitstraalt welke dienst, product of welk ideaal u vertegenwoordigt. De topdesigners van Leowebsmith maken voor u, in overleg, een geheel nieuwe uitstraling voor uw huidige of nieuwe website die hier naadloos op aansluit.  Hiervoor heeft Leowebsmith een bepaalde filosofie die wij toepassen bij het creëren van een nieuwe website of bij vernieuwing van een bestaande website. Het is volgens ons de combinatie van goede beelden met professionele teksten en juiste routing die uw website aantrekkelijk en toegankelijk maakt (zie ook onze portfolio). Dit zorgt voor het optimale internetverkeer en genereert voor webwinkels een verhoging van de omzet. 
 

Professionele teksten 

Naast een professioneel en duidelijk design van uw website zijn de teksten die hierop ook essentieel. Met de teksten benadert u niet alleen de bezoekers van uw website, ook zoekmachines vinden uw website aan de hand van de tekst die op uw website staat. Het is dus van groot belang dat de tekst op uw website duidelijk en efficiënt is zodat bezoekers kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn en u zo hoog mogelijk in de zoekmachines staat. Hierdoor zullen er meer bezoekers op uw website komen en zullen minder bezoekers uw websites onverrichter zake verlaten.

Leoprinting heeft de kennis in pacht om professionele teksten die bij uw bedrijf passen te verzorgen waardoor u hier een optimaal rendement uithaalt en goed gevonden wordt met Google. Ook kunnen wij de teksten van bestaande websites aanpassen om beter te worden gevonden door Google.

Dit is nog maar een klein gedeelte van de kracht van Leowebsmith.
Wilt u meer informatie over onze filosofie en mogelijkheden voor uw bedrijf, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij bieden u gratis een twee uur durende brainstorm aan. Aan de hand hiervan zullen wij een passend voorstel maken.